Uhelj

Številka 1 je Camuñas, vratar. Kličemo ga kar Uhelj. Njegovi uhlji so namreč tako veliki, da se zdi, da bo vsak hip poletel. Dober vratar je in čeprav se ne premika veliko, ubrani veliko golov. Tudi njegova starejša brata sta vratarja, a on rad ponavlja: »Najboljši vratar v družini sem!«

Pesimist

Pesimist

Številko 2 nosi Pesimist, desni krilni vezist. Vedno vzdihuje in se zaradi vsega pritožuje. Nihče ne ve, kako mu je v resnici ime, ker ga vsi kličejo Pesimist. Ko smo premagali ekipo Rome, je rekel: »Kakšna škoda, da smo zmagali. Lahko bi postavili nov rekord v zaporednih porazih.«

Marlyn

Številko 3 ima Marylin, leva krilna vezistka. Tako hitra je, da včasih pozabiš, da je punca in da nas je svet staršev prisilil, da smo jo vključili v ekipo. Rekli so namreč, da moramo imeti več punc. Kar dobra je, zelo rada ukazuje in nosi kapetanski trak, čeprav nihče ne ve, zakaj.

Tomeo

Številka 4 je Tomeo, srednji branilec. On je znanstveni dokaz, da za igranje v nogometni ekipi ni treba znati igrati nogometa, zadošča že, da znaš brcati in se prerivati. Z veseljem igra, veliko kriči in se nadvse trudi, a je tako slab, da mu ni pomoči.

Toni

S številko 5 igra Toni, srednji center. Je nekakšna mešanica Messija in Cristiana Ronalda. In čeprav ni tako dober, se nam vsekakor zdi tako. Mislim, da je malo jezen, ker mora igrati z nami in ne s tistimi iz Axie ali Santa Ángela, a doletela ga je pač naša ekipa.

Helena

Številko 6 nosi Lepa Helena, sprednja vezistka. Helena ima največje oči, kar sem jih kdaj videl, in je tako lepa, da res ne vem, kaj naj še povem o njej. Aja, to, da je v ligi dala več golov kot jaz.

Paket

Številka 7 je Paket, osrednji napadalec. V resnici mu je ime Francisco ali Paco in celo Paquito, a trenutno preživlja zelo slabo obdobje, zato ga vsi v ekipi kličejo kar Paket, ker je tako zelo neroden.

Osem

Osem

Številko 8 nosi Osem, ki je rezervni igralec za skoraj vsa igralna mesta. Tako mu rečemo, ker je tako majhen, da se zdi, da ima osem let, čeprav jih bo prihodnji mesec dopolnil enajst. V resnici mu je ime Pedro, a je po moje veliko bolje, da ti rečejo Osem kot Mali ali Palček ali še kaj hujšega.

Anita

In končno je tu še Anita, ki ima številko 10, rezervna igralka. Še nikoli ni bila v vratih, a ji je svojo mamo uspelo prepričati, naj jo izpiše z baleta in raje vpiše na nogomet, ki ji je veliko bolj všeč. Anita nosi očala in ne vidi žoge, a ker je rezervna igralka, se s tem nikoli nismo obremenjevali. Do zdaj.

Alicia_in_Felipe

Alicia in Felipe

Potem sta tukaj še Alicia in Felipe, ki sta trenerja. Nekateri pravijo, da sta fant in punca, a jaz ju nikoli nisem videl, da bi se poljubila ali počela kaj podobnega. Alicia je zelo vitka in visoka. Ogromno ve o nogometu in nam vedno pripoveduje o velikih igralcih, mitskih ekipah in podobnih rečeh. Felipe nosi brado. Nekoč se je Camuñasov oče močno razjezil nanj in mu rekel, da lahko nosi še tako veliko brado, pa bo še vedno le otrok, ki pojma nima o nogometu. Zelo pogosto se zgodi, da se starši jezijo na trenerje. Še posebno kadar izgubimo, kar je skoraj vedno.

Uporabljamo piškotke. več informacij

Spletnja stran uporablja pikotke za izboljšanje vaše brskalne iskušnje. S klikom na Strinjam se, sprejmete piškotne pogoje.

Zapri