Skrivnost spečih sodnikov

Sedemčlanska nogometna ekipa iz Sota Alta ni zgolj šolsko nogometno moštvo. Je veliko več. Skrivaj smo sklenili dogovor, da nas nič in nihče ne bo ločil. Nikoli. In naj se zgodi karkoli. In ko se je zgodilo, kar se je zgodilo, nam ni preostalo drugega, kot da se zadeve lotimo. Pripravili smo detektivske pripomočke … in se prepustili dogodivščini. Saj smo vendar Nogometastični.

296 strani, 25,00€,
Ob nakupu na naši spletni strani 22,50€ (-10%)  Naroči knjigo

Skrivnost sedmih avtogolov

Skrivnost sedmih avtogolov

Nogometastični morajo rešiti največjo uganko doslej. Je mogoče zmagati na nogometni tekmi, ne da bi zabil en sam gol? Kaj pa dve tekmi? Kaj pa celo ligo? Včasih se za avtogolom skriva veliko več, kot je videti na prvi pogled.

288 strani, 25,00€,
Ob nakupu na naši spletni strani 22,50€ (-10%)  Naroči knjigo

Skrivnost vratarjeve prikazni

Še malo, pa se bo začela šola, za Nogometastične pa tudi nova sezona medšolske lige! A stvari se nemudoma zapletejo: v ekipi je sedem zelo dobrih novih fantov. In da bi se sploh uvrstili v ligo morajo najprej zmagati na dveh tekmah. In potem so tu še poljubi in kitajski deček, ki zna zanesljivi gol preprečiti zgolj s pogledom …

V pripravi.

Uporabljamo piškotke. več informacij

Spletnja stran uporablja pikotke za izboljšanje vaše brskalne iskušnje. S klikom na Strinjam se, sprejmete piškotne pogoje.

Zapri