Pri naročilu nad 30,00€ stroške dostave krijemo mi.

nogometasticni-skrivnost-specih-sodnikov

Skrivnost spečih sodnikov – 1

Sedemčlanska nogometna ekipa iz Sota Alta ni zgolj šolsko nogometno moštvo. Je veliko več. Skrivaj smo sklenili dogovor, da nas nič in nihče ne bo ločil. Nikoli. In naj se zgodi karkoli. In ko se je zgodilo, kar se je zgodilo, nam ni preostalo drugega, kot da se zadeve lotimo. Pripravili smo detektivske pripomočke … in se prepustili dogodivščini. Saj smo vendar Nogometastični.

296 strani, 25,00€,
Ob nakupu na naši spletni strani 22,50€ (-10%)  Naroči knjigo

Skrivnost sedmih avtogolov

Skrivnost sedmih avtogolov – 2

Nogometastični morajo rešiti največjo uganko doslej. Je mogoče zmagati na nogometni tekmi, ne da bi zabil en sam gol? Kaj pa dve tekmi? Kaj pa celo ligo? Včasih se za avtogolom skriva veliko več, kot je videti na prvi pogled.

288 strani, 25,00€,
Ob nakupu na naši spletni strani 22,50€ (-10%)  Naroči knjigo

Srivnost vratarjeve prikazni

Skrivnost vratarjeve prikazni – 3

Začetek šole za Nogometastične pomeni tudi novo sezono medšolske lige! A stvari se nemudoma zapletejo: v ekipo se uvrsti sedem novih igralcev. In da bi sploh začeli igrati v ligi, morajo najprej zmagati na dveh tekmah. In potem so tu še poljubi in kitajski deček, ki zna zanesljivi gol preprečiti zgolj s pogledom …

315 strani, 25,00€

Ob nakupu na naši spletni strani 22,50€ (-10%)  Naroči knjigo

Uporabljamo piškotke. več informacij

Spletnja stran uporablja pikotke za izboljšanje vaše brskalne iskušnje. S klikom na Strinjam se, sprejmete piškotne pogoje.

Zapri